Wellness Čaj

ZDRAVO PITJE TEKOČINE PRIPOROČLJIVO JE ZAUŽITI 2-3 LITRE TEKOČINE DNEVNO. ČAJ JE ZDRAVA ALTERNATIVE VODI IN OSTALIM PIJAČAM, SAJ JE LAHKO PREBAVLJIV TER VSEBUJE VELIKO MINERALOV, TANINO IN VITAMINOV.
PRAVI NAPITEK OB PRAVEM ČASU ČAJ LAHKO NAREDI VELIKO VEČ KOT SAMO ODŽEJA. LAHKO NAS SPROŠČA, STIMULIRA, ANIMIRA ALI NAM SAMO DOBRO DENE. TUKAJ TUDI TEČI RAZLOG, DA PRIPRAVLJAMO RAZNOVRSTNE ČAJNE MEŠANICE IZ NARAVNIH SESTAVIN, ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI. PO DOLGEM, NAPORNEM DNEVU SE PRAV PRILEŽE SKODELICA ZELIŠČNEGA ČAJA ALI PO ŠPORTNI AKTIVNOSTI KOT ZDRAVA OSVEŽITEV.
AYURVEDA – INDIJSKA TRADICIJA. THE AYURVEDSKE ČAJNE MEŠANICE SO NAŠA SPECIALITETA MED ZDRAVIMI ČAJI. TEMELJIJO NA ZDRAVILNIH INDIJSKIH RECEPTURAH, KI VKLJUČUJEJO EKSOTIČNE ZAČIMBE IN ZAČIMBNE MEŠANICE, VKLJUČNO S CIMETOM, INGVERJEM, SLADKIM KORENOM IN S POPKI VRTNIC. ČAJ LAHKO POMIRJA IN VZPOSTAVLJA RAVNOVESJE ALI PA IMA STIMULATIVNI UČINEK. AYURVEDSKI ČAJI NE VSEBUJEJO KOFEINA, SO DOBRA ALTERNATIVA ČRNIM IN ZELENIM ČAJEM TER SO PRIMERNI ZA OTROKE.

Title

Go to Top