Rooibos Čaj

///Rooibos Čaj

THE ALL-ROUND TALENT FROM SOUTH AFRICA.
ROOIBOSH IN HONEYBUSH STA PERFEKCIJI, KI NE VSEBUJETA KOFEINA, ODŽEJATA IN STA ODLIČNEGA OKUSA. ROOIBOSH JE RDEČKASTO OBARVAN ČAJ, KI SE GA PRIDOBIVA IZ RASTLINE Z ISTIM IMENOM. KAKOVOST ČAJA JE MOGOČE OCENITI PREKO BARVE- BOLJ KOT JE NEŽNO RDEČE OBARVAN, BOLJŠA JE KVALITETA ČAJA. LAHKO GA UŽIVATE KOT ČISTEGA ALI Z RAZLIČNIMI AROMAMI.
HONEYBUSH JE PODOBEN ROOIBOSHU, VENDAR JE NEKOLIKO SLAJŠI. KLASIČNO FERMENTIRAN HONEYBUSH IMA OKUS PO MEDU IN JE ORANŽKASTE BARVE. PRIPRAVA OBEH ČAJEV JE ZELO PREPROSTA. PRIPOROČAMO, DA ČAJA NAMOČITE V VRELI VODI 7-10 MINUT. KER VSEBUJE NIZKE VREDNOSTI TANINA, SE BO SLADKI OKUS OHRANIL TUDI, ČE GA PUSTITE NAMOČENEGA NEKOLIKO DLJE.